Colofon

Het huidige Gulpen-Wittem is op 1 januari 1999 ontstaan uit een samenvoeging van de gemeenten Gulpen en Wittem, die weer tientallen kernen, dorpen en gehuchten omvatten. Ieder met specifieke culture waarden. Een succesvolle samensmelting, zonder verlies van eigen identiteit. Qua oppervlakte is het een van de grootste gemeenten van Limburg, en volgens velen ook een van de mooiste. De gemeente kent 10 grotere kernen, die samen een ‘heerlijkheid’ vormen: Epen, Eys, Gulpen, Mechelen, Nijwiller, Partij-Wittem, Reijmerstok, Slenaken, Wahlwiller en Wijlre. Daarnaast kent de gemeente nog tal van mooie buurtschappen en gehuchten.

Vissers en Roelands is in 2001 ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen het in 1996 opgerichte architectenbureau van Karin Vissers met Jan Roelands. Het bureau is gespecialiseerd in architectuur en stedenbouw. Vissers en Roelands ontwikkelt in kenmerkende en eigen stijl beeldkwaliteitsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en ruimtelijke beleidsplannen in opdracht van projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en diverse gemeenten.

Eerste Verdieping is een bureau dat innovatieve internettoepassingen voor uiteenlopende organisaties realiseert. Onze aandacht gaat vooral uit naar nieuwe standaarden die het internet gebruiksvriendelijk en toegankelijk maken voor grote groepen mensen. Eerste Verdieping biedt met WelstandOnline aan gemeenten de mogelijkheid om welstandsinformatie via internet te beheren en te publiceren in de vorm van een interactieve welstandsnota. Gebruiksvriendelijk, toegankelijk volgens de webrichtlijnen en burgergericht.

afdrukken