Colofon

Gemeente Bronckhorst

De gemeente Bronckhorst is op 1 januari 2005 ontstaan door de samenvoeging van de gemeenten Hengelo Gld., Hummelo en Keppel, Steenderen, Vorden en Zelhem. De gemeente is ongeveer 28.643 ha groot en bestaat uit 43 dorpen en buurtschappen.

Het Gelders Genootschap

Het Gelders Genootschap is een vereniging van gemeenten die zich al meer dan tachtig jaar inzet voor het behoud en de bevordering van de schoonheid van stad en land. Zij doet dit door ruim 75 gemeenten te adviseren over een breed spectrum van aspecten van ruimtelijke kwaliteit. De aandacht van het Genootschap gaat daarbij niet alleen uit naar het behoud van bestaande kwaliteiten maar ook naar het creëren van ruimte voor vernieuwende ideeën.

Eerste Verdieping

Bureau Eerste Verdieping realiseert innovatieve internet-toepassingen voor uiteenlopende organisaties. Onze aandacht gaat vooral uit naar nieuwe standaarden die het internet gebruiksvriendelijk en toegankelijk maken voor grote groepen mensen. Deze eigenschappen proberen we niet alleen 'aan de voorkant' te realiseren maar ook 'aan de achterkant' waar het gaat om het beheren en overbrengen van kennis en informatie.

afdrukken