Welstand gemeente Oldebroek
StartpaginaUw mening
Actueel
Contact
Startpagina Welstand gemeente Oldebroek

Kan ik zomaar een dakkapel op mijn huis zetten en worden er eisen gesteld aan vorm en materiaal? Hoe groot en hoe hoog mag mijn aanbouw eigenlijk worden? Dat reclamebord boven de ingang van mijn winkel, zijn daar nog speciale richtlijnen voor? Welstand? Wat houdt dat in? Wat betekent dat voor wat ik van plan ben? Hoe is welstand in de gemeente Oldebroek geregeld en kan ik via internet te weten komen waar ik aan moet denken voordat ik een bouwplan indien?

Op al dit soort vragen is geen antwoord te geven dat voor alle gevallen geldt. De ene situatie is de andere niet en veel hangt af van het gebied waar u in woont en wat u op dat adres precies van plan bent. Deze website is er om u optimaal te informeren over welstandsbeleid in de gemeente Oldebroek en de richtlijnen die op uw situatie van toepassing zijn. Met informatie over beleid maar ook met actualiteiten.

De tekst op deze website is een verkorte weergave van de welstandsnota. Het geeft een goede indicatie van de geldende regels, maar aan de tekst kunnen geen rechten worden ontleend.laatst gewijzigd: 19-4-2016 15:14
Gemeentehuis Oldebroek